Dag 3, ordenen en herschikken

Bijgewerkt: 2 mei 2020

Goedemorgen Facebookies,

Wakker worden in de woonwijk naast het huis van vrienden heeft zo zijn voordelen: de trap af en aanschuiven aan het ontbijt dat voor je klaarstaat. De kinderen hadden goed geslapen in de logeerbedden, en wij, zonder kinderen, ook prima. Even een dagje de chaos van spullen die “eigenlijk niet in de opslag moeten”, maar “of we ze werkelijk nodig hebben” op gaan ruimen in de camper. Wegens het chaotische vertrek gisteren hebben we veel dingen gewoon een tijdelijke plaats gegeven (lees: daar waar plek was neergelegd), en er moeten nog wat dingen wat handiger ingericht.

Els gaat met haar vriendin eens flink aan de slag met inpakken en ordenen, terwijl ik de gaskachel ga ophalen uit De Meern; de Gimeg wist zich helaas geen raad met ons niet functionerende oude beestje van ongeveer 30 jaar oud (Trumatic E4000 / 50 mBar, voor de liefhebber, ik zoek dus nog een magneetklep hiervoor) Terwijl Jeroen de kinderen bezig houdt met Minecraft, spuit ik de laatste plankjes en schapjes nog in de door Els gekozen kleuren, en na het avondeten rijden we de laatste kilometers de A12 af, richting mijn ouders. Met de muziek van ons lijflied op de radio rijden we Gaanderen binnen, is dit toeval of zelf bedwongen dat dit nummer speelt?

Wat zal morgen brengen, vandaag kan alvast niet meer stuk.De rest van de avond even niks, en met de kinderen in de logeerbedden bij Opa en Oma, genieten wij alweer van een nacht met z’n tweeën in de Campertruck.

Slaap lekker.https://www.facebook.com/justin.menzo1?__tn__=%2CdC-R-R&eid=ARA0o8YKycCIAXlBhpQHeuKZ1Kzf6rAs9eUN1P0Borh0vHDeYZzrrnT5gJ_rs2pFDGFap8kGJEn0beD7&hc_ref=ARScT9TcHAaD9AtwcJuYs_UkPzS3V5YAPnrLY9dBUPoHZnPMVpKK4ZEjN1k68KLDULg&fref=nf

26 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

© 2020 www.10 000 words.org

  • 10.000 words-facebook
  • Instagram - Black Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now