10.000 woorden - Tenthousand words

Bijgewerkt: 2 mei 2020

Ik ben Els. Inspirator en coach.

Door tienduizend woorden breng ik de verandering teweeg die je zoekt.

Het bewijs?

Ik onderneem een reis met mijn familie, waarbij ik letterlijk tienduizend woorden van inspiratie zal brengen naar alle plekken waar we komen. Als tienduizend kiezeltjes zal ik de stroom in jouw leven blijvend beïnvloeden.Voor onze reis gaan we tienduizend woorden van inspiratie verzamelen uit allerlei culturen. Streekculturen, landsculturen, maar ook bedrijfscultuur of inheemse cultuur. Inspirerende woorden die mensen zouden willen achterlaten voor anderen.


Onze missie

"Met ons voertuig, een ManKat 1A1 6x6 Overlander, brengen we woorden van inspiratie naar alle uithoeken van de wereld. Inspiration on the road."

Ik heb geleerd dat een goede motiverende speech heel veel impact heeft op je functioneren. Zelf spreek ik over mijn ervaringen die ik heb gehad om na een ongeval vanaf onderaf aan te beginnen met opnieuw mijn lichaam te leren kennen, mijn doorzettingsvermogen en positiviteit, en ik heb het tot mijn missie gemaakt om anderen te inspireren niet bij de pakken neer te gaan zitten, maar om zelf de verandering te zijn die je zou willen.  


Uit eigen ervaring en voorbeelden van mijn eigen worstelingen kan ik je vertellen dat het ook anders kan. Mijn ongeval in 2004 heeft me veel inzichten gebracht. 

Deze deel ik graag met jullie zodat jullie kunnen leren van mijn lessen zonder ze een revalidatie te moeten ondergaan. De verandering begint namelijk met 1 belangrijke stap: geloven in jezelf. Klinkt cliché, maar wel waar. Het geloven in jezelf gaat ook in kleine stapjes. Daar wil ik je graag bij helpen door je mee te nemen op onze reis. Welkom!


53 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

© 2020 www.10 000 words.org

  • 10.000 words-facebook
  • Instagram - Black Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now